Gyorskölcsönök igényelhető összeg nagysága

2014. Már. 15.
Gyorskölcsönök igényelhető összeg nagysága
Gyorskölcsönök esetében az igényelhető összeg akár 300.000-500.000 forint lehet. Ez egy családi eseményt, szülinapot és kirándulást is fedezhet, de akár nagyobb ajándékok megvásárlását is fedezheti. Vagyis gyors segítség akár váratlan helyzetekben. Az igényelhető összeget az igazolható jövedelem nagysága határozza meg, ezért szükség van friss, 30 napon belüli jövedelemigazolásra.

Gyorskölcsön törlesztő részlet

A gyorskölcsön kalkulátor, a hitelkalkulátorokhoz hasonlóan abban segít, hogy használatával ki tudja számítani várható törlesztő részlete nagyságát. A kalkulátort az oldal tetején találja, mindössze a futamidő, valamint a felveni kívánt kölcösn összegét kell megadnia és máris látni fogja az eredményt. Így tud tervezni a költséggel, amelyet a gyorskölcsön felvétele jelent Önnek. Hiszen ezt is vissza kell fizetnie, kamatostul.

Mi lehet fedezet?

A gyorskölcsönöknél többféle fedezet bevonására is lehetősége van: lehet akár jövedelem, illetve autó is. Az igényelt összeg nagyságától is függ, hogy mit von be a kölcsönügyletbe fedezetként. Viszont minden esetben szükség van fedezet bevonására, mivel ennek alapjá kapja meg a gyorskölcsönt és ez egyben a pénzintézet felé is biztosíték. Ingatlant nem lehet bevonni, mivel akkor az már jelzáloghitel volna.

A gyorskölcsön feltételei:

  • Az igényelt összeg 30.000-500.000 Forint között lehet.
  • Az igénylőnek nagykorú, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Jövedelemigazolás szükséges. Az elvárt min. jövedelem 60.000 forint, ám ez helyenként változhat.
  • 30 napon belüli Munkáltatói igazolásra is szükség van. Minimum fél éves munkaviszony az elvárt.
  • BAR lista kizáró ok, ám passzív státusz esetén van kivétel. Ez általában a kisebb összegek felvételénél lehetőség.

Miért kedvező a gyorskölcsön?

A gyorskölcsön előnye többrétű: Az első, és legfontosabb, hogy minimális időtartamon belül megkapja az igényelt összeget, így nem kell heteket várakoznia. Ezen felül szabad felhasználású, tehát arra költi pénzét, amire szeretné, amire szüksége van.
A gyorsaság hátránya általában a magas THM. Vagyis magasabb a díja, mint a hosszabb elbírálású kölcsönöknek. Kedvezményesen akkor tud gyorskölcsönt igényelni, ha ez a mutató, a THM 0%, hiszen ebben az esetben elengedik a kölcsön igénylésének plusz költségeit, illetve az egyéb járulékos díjakat.

Oldja meg anyagi gondjait, váratlan kiadása nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!