Hitel egyösszegű visszafizetése

2011. Már. 23.
Hitel egyösszegű visszafizetése

A hitel egyösszegű visszafizetésére, azaz a végtörlesztésre lehetőség van saját tőke bevonásával, vagy hitelkiváltás igénybevételével.
Aki elégedetlen a már meglévő hitelével, de nem rendelkezik annyi készpénzzel, hogy azt rendezze, érdemes utánajárni, mennyit is takarít meg egy hitelkiváltással. A ráfordított idő nagyon is megéri, hiszen egy olcsóbb konstrukciókkal könnyedén takarít meg akár 30-40%-ot is a jelenlegi törlesztőrészletéből!

Tartani kell a büntetőkamattól, ha felmondjuk a jelenlegi hitelünket?

Nem! A végtörlesztés költségeit törvény maximalizálja, így nem kell tartani a jelenlegi bank retorzióitól. Sőt, az új jogszabályok egyértelműen kiváltják, hogy az adós bármikor felmondhatja hitelszerződését, amennyiben kedvezőbb konstrukciót talál!

Hogyan lehet csökkenteni a rossz devizahitelek törlesztőrészleteit?

A lakosságot leginkább a CHF, azaz a svájci frank árfolyamának megemelkedése sújtja, ezeket Euró, vagy éppen fix törlesztőrészletű Forint hitelekre is ki lehet váltani! Euró alapú hiteleknél inkább a bankok kamatemelése okoz gondot, így ezeket a konstrukciókat akár forintosítani is lehet, de maradhat Euró alapon is másik banknál olcsóbb kamatok mellett.

Érdemes felülvizsgálni a Forint hiteleket?

Igen! A hitelpiac folyamatosan változik, így 1-2 évente érdemes ezeket a hiteleket is összehasonlítani az elérhető kínálattal, hiszen személyi hiteleknél százezreket, jelzáloghiteleknél akár milliókat is meg lehet takarítani egy hitelkiváltással!

Számolja ki, mennyit tud megspórolni!

A lap tetején található hitelkalkulátor segítségével pár kattintással választ kap arra, mennyi pénzt takarít meg az elérhető legolcsóbb hitelekkel. A hitelkalkulátor közel 40 bank naprakész ajánlatait tartalmazza, így el sem kell mozdulnia a gép mellől, mégis biztos leget, hogy az elérhető legjobb megoldást találja meg!

Örömmel fizetne olcsóbb törlesztőrészletet!

A hitelkalkulátorral számolt legkedvezőbb törlesztőrészlet mellett nyomja meg az igénylem gombot, és ezzel búcsút is inthet drága hitelének! 24 órán belül visszahívjuk!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!