Hitel fedezettel, vagy anélkül, melyik lenne jobb?

2015. jan. 06.
Hitel fedezettel, vagy anélkül, melyik lenne jobb?

Az anyagi gondok esetén jól jön egy hitel, de sok konstrukció van, ezért nem mindig egyszerű választani. Segítünk, hogy megtalálja a legjobb hitel lehetőséget.

Személyi kölcsön ha kisebb hitel kell

Ha kisebb összegre van szüksége, akkor érdemes ezen hitel mellett döntenie. A személyi kölcsön esetében csak a jövedelemigazolás az elvárás. A bank nem kéri, hogy az ingatlanát is bevonja a hitelbe. Kedvező feltételek mellett kaphat kisebb összegű hitelt. Ez a lehetőség akkor megfelelő, ha Önnek rövid időn belül van szüksége a pénzre és nem akarja, hogy a lakását is bevonják a kölcsönbe.A személyi kölcsön minimálbér mellett is kérelmezhető. A személyi kölcsön kalkulátor segítségével megkeresheti a legjobb lehetőségeket és akár az interneten kérelmezheti is a kölcsönt. A személyi kölcsön kalkulátor a legkedvezőbb hitel konstrukciókat mutatja meg, így Ön olyan hitelt választhat, amelynek a törlesztése sem lesz bonyolult.

Ingatlanhitel ha több millió forint kell

Az ingatlanhitel azt jelenti, hogy Ön a lakását garanciába adja a banknak, vagyis jelzálogjog kerül bejegyzésre és így nagy összegű kölcsönt kaphat. A jelzáloghitel esetében az ingatlan értékétől függ, hogy a kölcsön összege mekkora lesz, de átlagosan az ingatlan értékének a 80 százalékát szokták adni hitelként. A jövedelemigazolás is szükséges, hiszen a banknak tudnia kell, hogy Ön tudja majd törleszteni a kölcsönét. Az ingatlanhitel esetében az ingatlanhitel kalkulátor segítségével keresgélhet a banki kínálatban, így könnyedén választhat előnyös ajánlatot.

A személyi kölcsön és az ingatlanhitel is a szabad felhasználású hitel konstrukciók közé tartozik. Így a kért pénz arra költhető, amire szeretné, a bank nem szabja meg, hogy mire használhatja fel a hitelt. Az anyagi gondok többé nem fogják aggasztani, ha ezen hitel ajánlatok közül választ!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk megtalálni a hitelt, amelyre szüksége van.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!