Hitel kereseti gazolás nélkül megoldható?

2006. dec. 22.
Hitel kereseti gazolás nélkül megoldható?

Hitelfelvétel előtt áll, de nem tud kereseti igazolást felmutatni? Nincsen bejelentett munkahelye, vagy csak nem szeretné, ha kollégái tudomást szereznének arról, hogy hitelt kíván felvenni?

Legyen szó akár személyi kölcsönről, akár jelzáloghitelről, a kereseti igazolás mellőzése többféleképpen megoldható:

•    Egyes finanszírozók a jövedelemigazolás helyett elfogadnak 3-6 hónapra visszamenő bankszámlakivonatot.
•    Másoknál elegendő a közüzemi számlák késedelem nélküli fizetését igazolni.
•    Osztrák banki hiteleknél, pedig mód van arra, hogy egyedi hitelbírálattal kerülhesse el a kereseti igazolás benyújtását.

Az, hogy kinek melyik megoldás a legjobb és hol tudja a legkedvezőbb törlesztőrészletet elérni, természetesen függ az igényelt összeg nagyságától és a hitelfajtától is.

Szeretné magát megkímélni attól, hogy folytonos elutasításokba ütközve sorra járja az összes bankfiókot, keresse a valódi megoldást?

Megkíméljük ettől!

Ebben nyújt segítséget a lap felső részén elhelyezett hitelkalkuátor, ahol közel 40 bank kínálatából választhatja ki a legolcsóbbat, így a megtakarított időn túl akár százezreket, vagy milliókat is spórolhat a hitel nagyságától függően!

Kerülje el a csalódásokat, a kedvezőtlen hitelek felvételét, valamit, azokat a hitelirodákat, ahol előre pénzt kérnek.
Nézze meg a lehető legtöbb banki ajánlatot, hiszen egy későbbi hitelkiváltás nemcsak költséges, de hosszadalmas is. Az előre kifizetett jutalékok, pedig nem minden esetben hozzák meg a várt megoldást!
Miért fizetne előre, illetve miből, hiszen pont azért akar hitelt felvenni, mert pénzre van szüksége!

Kérjen a Bankárnet 5 éves szakmai múlttal rendelkező kollégáitól díj- és kötelezettségmentes hitelbírálatot!
A hitelbírálat segítségével igénylését egyszerre több banknak, többek között osztrák partnereinknek is megküldjük, így Önnek már csak válogatnia kell a garantáltan elfogadott ajánlatok közül!

A díjmentes hitelbírálat igényléséhez a hitel kalkulátor kitöltésekor adja meg nevét és telefonszámát, munkatársunk legkésőbb másnap megkeresi Önt!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!