Hitel – melyik a legjobb lehetőség? Megmutatjuk!

2014. dec. 20.
Hitel – melyik a legjobb lehetőség? Megmutatjuk!

A hitel kínálat nagyon jelentős, ezért nem egyszerű kiválasztani azt, amelyik Önnek a legmegfelelőbb, ha anyagi problémái vannak. Segítünk eligazodni a hitel világában, így egyszerűen kiválaszthatja majd, melyik konstrukció az Önnek alkalmas.

Nagy összegre van szüksége?

Amennyiben jelentősebb pénzösszegre van szüksége, de nem szeretne ingatlant vásárolni belőle, vagy nem lakásfelújításra akar költeni, akkor a szabad felhasználású hitel az Önnek való ajánlat. A szabad felhasználású hitel minden esetben ingatlan garanciával kerül kibocsájtásra, mivel nagyobb összegről van a banknak szüksége van valamiféle garanciára. Így több millió forinthoz is hozzájuthat és a bank nem ellenőrzi mire költi a kért összeget.

BAR listás?

Akkor az osztrák hitel az Önnek alkalmas hitel lehetőség. Az osztrák hitel is a szabad felhasználású hitelek közé tartozik, így ebben az esetben is szükség van az ingatlangaranciára, de akár több millió forintot is kérelmezhet. Ne essen kétségbe, ha a hazai pénzintézetek nem adnak Önnek hitelt, mert az osztrák hitel a BAR listások számára is elérhető. A hitel ügyintézése egyszerű, így ettől sem kell tartania.

Kis összegre van szüksége, gyorsan?

Ha csak néhány százezer forintra van szüksége, akkor a gyorskölcsön, vagy a személyi kölcsön az Önnek megfelelő hitel konstrukció. A hitelt akár 2-4 munkanap alatt meg is kaphatja, attól függően melyik konstrukció mellett dönt. Ezek a megoldások akkor bizonyulnak jó választásnak, ha Önnek az idő a legfontosabb, vagyis nagyon hamar kell pénzhez jutnia. Illetve akkor is jó megoldás, ha nem áll rendelkezésére ingatlangarancia, hogy szabad felhasználás konstrukciót választhasson.

Hogyan jusson pénzhez?

A hitel típusát válassza ki először és ezt követően a hitelkalkulátor segítségével keresse meg azt a lehetőséget, amely az Ön esetében a legkedvezőbb. Ezután adja le a hiteligénylését az interneten, hogy minél hamarabb meg is kaphassa a kért pénzt.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk megkeresni a kölcsön lehetőségek között azt amelyik Önnek kedvező lesz.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!