Hitel nem fizetése

2011. jan. 31.
Hitel nem fizetése

A hitel nem fizetése előbb-utóbb a hitel felmondásához, majd a végrehajtáshoz vezet.
A továbbiakban azokkal a praktikákkal és megoldásokkal ismertetjük meg, amivel kikerülhet az adósságcsapdából és akár további pénzhez is jut, ami kisegíti Önt.

Egyet azonban már most tanácsolhatunk Önnek: Ahogyan első jelét látja a problémáknak, cselekedjen maradéktalanul, mert az idő ellenünk dolgozik, és mélyebbről mindig nehezebb felkapaszkodni!

Mi történik, ha nem tudjuk fizetni a hitelünket?

Három hónap elmaradás után a bank automatikusan felmondja a hitelünket és BAR /KHR listára kerülünk. Ezt követően a tartozás legtöbb esetben egy végrehajtó céghez kerül, ami igyekszik begyűjteni a pénzt.

A végrehajtó kötelezhet:

  • A tartozás azonnali megfizetésére.
  • Pár év alatti részletfizetésre magas törlesztőrészletek mellett.
  • A fizetésünk elvonására.
  • Vagyontárgyaink értékesítésére.
  • Otthonunk eladására.

Ha a kitűzött határidőig nem sikerül előteremtenünk a szükséges összeget, akkor vagyontárgyainkat, vagy otthonunkat elárverezik!

Manapság a bankok is kínálnak lehetőségeket a fizetési nehézségekkel küzdőknek, ezek azonban csak látszatmegoldások és a későbbiekben még több terhet rónak majd ránk!

  • A futamidő kitolásával még hosszabb időre kötelezzük el magunkat, amivel jelentősen megnöveljük a visszafizetett kezelési költséget és kamatot.
  • A tőkehalasztással is csak időt nyerünk arra a pár hónapra, esetleg egy-két évre, amíg csak a kezelési költséget és a kamatot kell fizetnünk. A tőkehalasztás lejárta után ismét magas törlesztőrészletet kapunk, amit ráadásul tovább növel az eddig elmaradt tőke megfizetése.
  • A törlesztőrészlet időleges csökkentése szintén ugyan azokat a veszélyeket és hátrányokat rejti magában, mint a tőkehalasztás!

Akkor mi jelenti a valós megoldást?

Be kell látnunk, hogy az a konstrukció, amit egykor elégedetten aláírtunk ma már elavult és drága!
Nemcsak a folyamatos devizaemelkedés és kamatemelések növelik terheinket, hanem kedvezményekhez sem jutunk!

Gondoljon csak bele! Az új ügyfelekért folytatott verseny mellett a kereskedelmi bankok egymás alá licitálnak az olcsóbbnál olcsóbb hitelekkel, míg a már meglévő ügyfeleknek havonta meg kell küzdeniük a havi törlesztéssel!
Ugyan így van ez a kötelező gépjármű biztosítással is, ahol az átlépők járnak a legjobba, azok, pedig akik nem váltanak jobb esetben csak változatlan díjakra számíthatnak.

Szabaduljon meg kedvezőtlen hitelétől!

A hitelkiváltással nemcsak drága hitelét válthatja ki, hanem egyéb tartozásait (személyi kölcsön, gépjárműhitel, hitelkártya, áruhitel) is összevonhatja. Egy olcsóbb megoldással akár átlagosan 20-30%-kal is olcsóbb törlesztőrészletet kapunk!

Felejtse el a gondjait, tegye meg az első lépést most, mielőtt elveszíteni eddig felhalmozott vagyontárgyait, vagy otthonát!

Keressen magának kedvezőbb hitelt itt:

Töltse ki a lap tetején található hitelkalkulátor és lelje meg azt a törlesztőrészletet, amit biztonsággal tud fizetni!

Megtalálta?

Akkor nyomja meg a hitelkalkulátor segítségével számolt kedvező törlesztőrészlet mellett az ajánlatkérő gombot!  24 órán belül visszahívjuk egy fizethető megoldással!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!