Azonnal

Osztrák hitelek igénylése gyorsan?
2014. Sze. 08.

A leggyorsabb osztrák hitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson.

Online igényléssel jelzáloghitelek
2014. aug. 17.

Az Internet világában minden lehetőséget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezőbb jelzáloghitel ajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti.

Szabad felhasználású hitelek igénylése akcióban?
2014. Júl. 27.

A pénzintézetek által biztosított akciók által “versenyeztetik” kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezőbb legyen a szabad felhasználású hitelek igénybe vétele. Az akciók keretében általában a különböző plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét.

Hitel igénylés fedezettel?
2014. Júl. 21.

Minden esetben nagyon fontos, hogy a kölcsön igénylésénél rendelkezzen fedezettel. Ez például személyi kölcsönök esetén rendszeres és igazolható jövedelem, míg jelzáloghiteleknél a bevont ingatlanfedezet lehet.

Személyi kölcsönök azonnali igényléssel?
2014. Júl. 11.

A személyi kölcsön igénylését követő nap már akár a folyószámláján lehet az igényelt összeg. Kiválómegoldást nyújt, hiszen a személyi kölcsön szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége és a gyorsított ügyintézésnek köszönhetően azonnal megoldja anyagi gondjait, tehát ideális sürgős kiadás, váratlan költségek felmerülése esetén.

Lakáshitelek igénylése devizában?
2014. ápr. 14.

Az elmúlt időszak változásokat hozott a hitelezés életében is. Ez bővítette a lehetőségeket, mivel már nem csak forint (HUF), hanem euró (EUR) alapú jelzáloghitelt is igényelhet. Ennek azonban szigorúbb feltételei vannak, így csak kevesek számára elérhető. Elsősorban a magasabb jövedelemmel rendelkezők igényelhetik, ám remélhetőleg ezt a kört később (az általános helyzet javulásával) bővítik.

Adósságrendező hitel igénylés akcióban?
2014. ápr. 07.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak. Ennek oka, hogy nagyobb összeget tesz lehetővé, hiszen arra is használhatja, hogy több, jelenlegi kölcsönét egyetlen hitellé összevonva jelentősen, akár 50%-kal csökkenjen törlesztő részlete.

Jelzáloghitel igénylés előnyökkel
2014. ápr. 02.

A jelzáloghitel több előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt erre eshet választása. Előnye többek között, hogy akár több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belőle álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja.  Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylője “zálogba” adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.

Hitelkiváltás törlesztő részlet mértéke
2014. Már. 28.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete. Így jövedelmének fennmaradó részét családjára fordíthatja. A megfelelő jövedelem (és fedezet) biztosíték a pénzintézetek felé, és egyben önmagának is, hogy biztosan fizetni tudja a […]

Személyi hitelek online igényléssel
2014. Már. 22.

Személyi hitelt akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!