Hitel feltétel

Hitelek gyesen lévőknek
2014. okt. 05.

Kölcsön felvételére jelenleg kismamáknak nincs lehetősége. Ennek oka, hogy a pénzintézetek a gyermek(ek) után járó ellátásokat, mint például a GYES, TGYÁS, GYED, családi pótlék, anyasági, nem terhelhetőek semmilyen hitel törlesztő részletével.

Lakáshitel igénylés BAR listásoknak
2014. aug. 26.

Az igénylés lehetőségét ma már a legtöbb pénzintézet megadja passzív státusz esetén. Ez ugye azt jelenti, hogy bár tartozását már rendezte (ami miatt felkerült a listára), de még őrzik az adatait.

Hitel igénylés fedezettel?
2014. Júl. 21.

Minden esetben nagyon fontos, hogy a kölcsön igénylésénél rendelkezzen fedezettel. Ez például személyi kölcsönök esetén rendszeres és igazolható jövedelem, míg jelzáloghiteleknél a bevont ingatlanfedezet lehet.

Személyi kölcsönök azonnali igényléssel?
2014. Júl. 11.

A személyi kölcsön igénylését követő nap már akár a folyószámláján lehet az igényelt összeg. Kiválómegoldást nyújt, hiszen a személyi kölcsön szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége és a gyorsított ügyintézésnek köszönhetően azonnal megoldja anyagi gondjait, tehát ideális sürgős kiadás, váratlan költségek felmerülése esetén.

Jelzáloghitel igénylés előnyökkel
2014. ápr. 02.

A jelzáloghitel több előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt erre eshet választása. Előnye többek között, hogy akár több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belőle álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja.  Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylője “zálogba” adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.

Adósságrendező hitelek igénylése BAR listásoknak
2014. Már. 14.

Az adósságrendező hitelek feltételeinél az elsők között szerepelnek a BAR-listásokra vonatkozó követelmények, amelyek általában megnehezítik az iglnylést, főleg azok számára, akik szerepelnek a listán. Azok, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van tartozásuk, akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan társat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán. […]

Jelzáloghitelek igénylése fedezet nélkül?
2014. Már. 02.

A jelzáloghitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Jelzáloghitel esetén elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek  meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak.

Szabad felhasználású hitelek online igényléssel
2014. feb. 23.

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

Személyi kölcsönök előnyei
2014. feb. 04.

Két meghatározó tulajdonsággal rendelkezik a személyi hitel, amelyek miatt kedvezőek mindenki számára. Az egyik, hogy szabad felhasználású, vagyis semmilyen számlabemutatási, elszámolási kötelezettséggel nem tartozik. vagyis arra költi pénzét, amire csak szeretné. A másik pedig, hogy jövedelem alapú, így nem terheli le ingatlanát egy kölcsönnel, ennéla  jövedelem szolgálja a fedezetet. Természetesen ez utóbbi valahol hátrány is,

Online igényléssel adósságrendező hitelek?
2014. feb. 02.

Adósságrendezést gyorsított ügyintézéssel jelentősen lerövidítheti a hitel ügyintézés idejét, így nem kell heteket, hónapokat várnia, akár hamarabb is csökkentheti törlesztő részletét, akár 50%-kal! Az ajánatokat a hitelkalkulátor megmutatja Önnek, így lehetősége van összehasonlítani, a nélkül, hogy sorba kellene állnia, otthon, nyugodtan, kényelmesen, gyorsan intézheti ügyeit.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!