Hitel visszafizetése

Hitelek bar listásoknak
2014. okt. 15.

A különféle hiteleknél fontos tényező a Központi Hitelinformációs Rendszerben betöltött státusza. Ez ugyanis azt jelzi, hogy van-e fennálló tartozása, avagy sem. Kétféle típust tartanak nyilván: aktív, valamint passzív státuszt.

Hitelkártya igényelhető összeg mértéke
2014. Sze. 12.

A hitelkártyával akár 100.000-600.000 forint között lehet az igényelhető összeg, ám ez változhat pénzintézetenként. A hitelkeret megújuló, vagyis a visszafizetés után a hitelkeret ismét levásárolható, felvehető.

Hitelkártya igénylése jövedelem alapon?
2014. aug. 21.

A hitelkártya esetén elsődleges fontosságú a jövedelemigazolás megléte. Ez alapján állapítja meg a pénzintézet a hitelkeretet. Harminc napon belüli, friss igazolásra van szükség. A hitelkártya által igényelhető keret akár félmillió forintra is rúghat,

Lakáslízing igénylés fedezet nélkül?
2014. ápr. 28.

Akárcsak a a lakáshiteleknél, a lízingelésnél is fontos szerepet játszik a fedezet. Ettől függ ugyanis a lízing nagysága. Lízing esetén is elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek  meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak.

Hitelkiváltás törlesztő részlet mértéke
2014. Már. 28.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete. Így jövedelmének fennmaradó részét családjára fordíthatja. A megfelelő jövedelem (és fedezet) biztosíték a pénzintézetek felé, és egyben önmagának is, hogy biztosan fizetni tudja a […]

Gyorskölcsönök igényelhető összeg nagysága
2014. Már. 15.

Gyorskölcsönök esetében az igényelhető összeg akár 300.000-500.000 forint lehet. Ez egy családi eseményt, szülinapot és kirándulást is fedezhet, de akár nagyobb ajándékok megvásárlását is fedezheti. Vagyis gyors segítség akár váratlan helyzetekben. Az igényelhető összeget az igazolható jövedelem nagysága határozza meg, ezért szükség van friss, 30 napon belüli jövedelemigazolásra.

Adósságrendező hitelek igénylése BAR listásoknak
2014. Már. 14.

Az adósságrendező hitelek feltételeinél az elsők között szerepelnek a BAR-listásokra vonatkozó követelmények, amelyek általában megnehezítik az iglnylést, főleg azok számára, akik szerepelnek a listán. Azok, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van tartozásuk, akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan társat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán. […]

Szabad felhasználású hitelek online igényléssel
2014. feb. 23.

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

Ingatlanlízing törlesztő részlet számítása
2014. jan. 05.

A lakáslízing kalkulátorokat akár ingatlanra is használhatja, így a legolcsóbb, legjobb törlesztőt is megtalálhatja. A lakáslízing alapvetően egy alacsony önerővel igényelhető finaszírozási forma. Ezen felül akár deviza alapon is igénybe vehető, így több ajánlat közül választhat. Az oldal tetején található kalkulátornak a futamidőt, valamint a lízing összegét kell megadnia és máris látni fogja a lehetőségeit, […]

Online igényléssel lakáshitel
2014. jan. 04.

Lakáshitel igénylését az Internetnek köszönhetően akár már online is leadhatja. Miért kedvező ez? Elkerüli a sorban állást, otthon, kényelmesen intézheti ügyeit. Csak akkor kell elindulnia, amikor a tényleges aláírásokra kerül sor. Ezen felül több ajánlatot is átnézhet, hogy garantáltan a legjobbat tudja választani.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!