Kölcsön és hitel

Lakáslízing igénylés fedezet nélkül?
2014. ápr. 28.

Akárcsak a a lakáshiteleknél, a lízingelésnél is fontos szerepet játszik a fedezet. Ettől függ ugyanis a lízing nagysága. Lízing esetén is elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek  meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak.

Adósságrendező hitel igénylés akcióban?
2014. ápr. 07.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak. Ennek oka, hogy nagyobb összeget tesz lehetővé, hiszen arra is használhatja, hogy több, jelenlegi kölcsönét egyetlen hitellé összevonva jelentősen, akár 50%-kal csökkenjen törlesztő részlete.

Lakáshitel igénylés önerő nélkül?
2014. Már. 17.

A lakáshitel igénylésének feltételei jelentősen megszigorodtak az elmúlt években. Mértéke a fedezetként bevont ingatlan forgalmi értékének maximum 75%-a lehet. Tehát ez azt jelenti, hogy mindenképpen az e feletti résznek (25%) meg kell lennie önerőként.  Azonban pótfedezet bevonásával növelheti a hitelösszeget, akár 100%-ra is. Ehhez egy másik ingatlanra van szükség, amelyre szintén jelzálog kerül.

Gyorskölcsönök igényelhető összeg nagysága
2014. Már. 15.

Gyorskölcsönök esetében az igényelhető összeg akár 300.000-500.000 forint lehet. Ez egy családi eseményt, szülinapot és kirándulást is fedezhet, de akár nagyobb ajándékok megvásárlását is fedezheti. Vagyis gyors segítség akár váratlan helyzetekben. Az igényelhető összeget az igazolható jövedelem nagysága határozza meg, ezért szükség van friss, 30 napon belüli jövedelemigazolásra.

Ingatlanlízing BAR/KHR listásoknak?
2014. feb. 23.

A jelenleg érvényben lévő feltételek alapján mind a passzív, mind pedig az aktív BAR-státusz kizáró ok lízingelésnél. A passzív státuszúaknak annyi könnyítés lépett életbe az év elején, hogy már csak 1 évig őrzik meg az adatokat, így a passzív státusz letelte után már lehetősége van az ingatlan lízingelésére.

Személyi hitelek akciósan?
2014. feb. 21.

Az akciós személyi hitelek előnye, hogy alacsonyabb a törlesztő részlete, mivel a különböző járulékos költségek elengedésével megtakarítást eredményez. A plusz kamatokat a THM, vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató tartalmazza, amennyiben ennek mértéke 0%, az általában akciós ajánlat. Nem feltétlenül minden költséget engednek el, de már csak a kezelési költséggel is spórolhat.

Hitelkiváltás igényelhető fedezet nélkül?
2014. feb. 05.

Minden hiteligénylésnél szükség van fedezetre. Ez többféle is lehet, attól függően, hogy mi a hitel célja. Legtöbbször ingatlan, jövedelem, telek, ezek a lehetséges variációk. Az ingatlanfedezet nélküli hitelek jövedelem alapúak, ilyen a személyi kölcsön vagy személyi hitel. Hitelkiváltás esetén ingatlanfedezetre van szükség, mivel ez akár nagyobb összeg igénylését teszi lehetővé. A hitelkiváltó hitel alkalmazásával jelnelegi […]

Ingatlanlízing igénylése akciósan
2014. jan. 27.

2014-ben is élvezheti az akciós ingatlanlízing előnyeit, amely által alacsony törlesztő részlettel veheti igénybe a lízinget. Mitől akciós az akciós? Általában a meghirdetett reklámok által, amelyek bizonyos plusz költségek elengedésével tudják kedvezőbbé tenni ajánlataikat.

Online igényléssel lakáshitel
2014. jan. 04.

Lakáshitel igénylését az Internetnek köszönhetően akár már online is leadhatja. Miért kedvező ez? Elkerüli a sorban állást, otthon, kényelmesen intézheti ügyeit. Csak akkor kell elindulnia, amikor a tényleges aláírásokra kerül sor. Ezen felül több ajánlatot is átnézhet, hogy garantáltan a legjobbat tudja választani.

Személyi hitelek akcióban?
2013. dec. 31.

Az akciós személyi hitelek előnye, hogy alacsonyabb a törlesztő részlete, mivel a különböző járulékos költségek elengedésével megtakarítást eredményez. A plusz kamatokat a THM, vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató tartalmazza, amennyiben ennek mértéke 0%, az általában akciós ajánlat. Nem feltétlenül minden költséget engednek el, de már csak a kezelési költséggel is spórolhat.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!