Szabad felhasználású

Szabadfelhasználású jelzáloghitel igénylése?
2014. Sze. 13.

A szabadfelhasználású jelzáloghitelek előnye, hogy nem kell elszámolnia azzal, hogy mire költi az igényelt összeget. Továbbá pozitívum, hogy nagyobb összeg felvételét teszi lehetővé,

Hitelkártya igényelhető összeg mértéke
2014. Sze. 12.

A hitelkártyával akár 100.000-600.000 forint között lehet az igényelhető összeg, ám ez változhat pénzintézetenként. A hitelkeret megújuló, vagyis a visszafizetés után a hitelkeret ismét levásárolható, felvehető.

Online igényléssel szabad felhasználású hitel
2014. Sze. 03.

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem.

Hitelkártya törlesztő részlet számítás
2014. Sze. 01.

A hitelkártyánál Ön eldöntheti, hogy a felhasznált összeget egyben, avagy részletekben szeretné visszafizetni, attól függően, hogy éppen melyik az Önnek kedvezőbb! ugye, hogy kihagyhatatlan?!

Személyi kölcsönök online igénylése
2014. aug. 29.

Személyi kölcsönöket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem.

Online igényléssel jelzáloghitelek
2014. aug. 17.

Az Internet világában minden lehetőséget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezőbb jelzáloghitel ajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti.

Szabad felhasználású hitelek igénylése akcióban?
2014. Júl. 27.

A pénzintézetek által biztosított akciók által “versenyeztetik” kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezőbb legyen a szabad felhasználású hitelek igénybe vétele. Az akciók keretében általában a különböző plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét.

Lakáslízing igénylés fedezet nélkül?
2014. ápr. 28.

Akárcsak a a lakáshiteleknél, a lízingelésnél is fontos szerepet játszik a fedezet. Ettől függ ugyanis a lízing nagysága. Lízing esetén is elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet. A pénzintézetek  meghatározzák azokat a típusokat, amely ingatlanok fedezetként szolgálhatnak.

Szabad felhasználású hitelek BAR/KHR listásoknak?
2014. ápr. 06.

A szabad felhasználású hitel igénylésének egyik alapvető előírása általában a BAR lista státuszára vonatkozik. Passzív státusszal ma már  szinte mindehol van esélye a kölcsön felvételére. A 2011. 01. 01-től életbe lépett törvénymódosítás azonban bővített a lehetőségeken, ugyanis meghatározza, hogy a korábbiaktól eltérően már csak 1 évig őrizhetik az adatokat a KHR listán. Így március után […]

Jelzáloghitel igénylés előnyökkel
2014. ápr. 02.

A jelzáloghitel több előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt erre eshet választása. Előnye többek között, hogy akár több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belőle álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja.  Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylője “zálogba” adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!