Személyi hitel

Jelzáloghitelek deviza alapon
2014. Sze. 10.

Bár már visszahozták az euró (EUR) alapú jelzáloghiteleket, sokat még nem hallottunk róla. A szigorú feltételek sokakat elijesztenek, és persze a többség nem is felel meg az előírásoknak.

Online igényléssel szabad felhasználású hitel
2014. Sze. 03.

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem.

Személyi hitelek törlesztése
2014. aug. 29.

A törlesztő részlet kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy személyi hitel igénylése esetén mekkora lesz várható törlesztő részletei nagysága.

Személyi kölcsönök online igénylése
2014. aug. 29.

Személyi kölcsönöket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem.

Szabad felhasználású hitelek igénylése akcióban?
2014. Júl. 27.

A pénzintézetek által biztosított akciók által “versenyeztetik” kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezőbb legyen a szabad felhasználású hitelek igénybe vétele. Az akciók keretében általában a különböző plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét.

Hitel igénylés fedezettel?
2014. Júl. 21.

Minden esetben nagyon fontos, hogy a kölcsön igénylésénél rendelkezzen fedezettel. Ez például személyi kölcsönök esetén rendszeres és igazolható jövedelem, míg jelzáloghiteleknél a bevont ingatlanfedezet lehet.

Személyi kölcsönök azonnali igényléssel?
2014. Júl. 11.

A személyi kölcsön igénylését követő nap már akár a folyószámláján lehet az igényelt összeg. Kiválómegoldást nyújt, hiszen a személyi kölcsön szabadon felhasználható, nincs számlabemutatási kötelezettsége és a gyorsított ügyintézésnek köszönhetően azonnal megoldja anyagi gondjait, tehát ideális sürgős kiadás, váratlan költségek felmerülése esetén.

Személyi kölcsön igénylés munkáltatói igazolás nélkül?
2014. ápr. 21.

A 2008-ban bekövetkezett gazdasági világválság óta folyamatosan szigorították a hitelek feltételeit. Ez a személyi kölcsönt is érintette. Elsősorban azért, mert a személyi hitel jövedelem alapú kölcsön, vagyis ez szolgáltatja a fedezetet a pénzintézetek számára. Mivel a jövedelem általában a munka után jár, ezért fontos a munkáltatói igazolás is, amely által azt is bizonyítani tudja, hogy […]

Adósságrendező hitel igénylés akcióban?
2014. ápr. 07.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak. Ennek oka, hogy nagyobb összeget tesz lehetővé, hiszen arra is használhatja, hogy több, jelenlegi kölcsönét egyetlen hitellé összevonva jelentősen, akár 50%-kal csökkenjen törlesztő részlete.

Szabad felhasználású hitelek BAR/KHR listásoknak?
2014. ápr. 06.

A szabad felhasználású hitel igénylésének egyik alapvető előírása általában a BAR lista státuszára vonatkozik. Passzív státusszal ma már  szinte mindehol van esélye a kölcsön felvételére. A 2011. 01. 01-től életbe lépett törvénymódosítás azonban bővített a lehetőségeken, ugyanis meghatározza, hogy a korábbiaktól eltérően már csak 1 évig őrizhetik az adatokat a KHR listán. Így március után […]

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!