Hitelek fedezet nélkül

2011. Júl. 01.
Hitelek fedezet nélkül

Hiteligénylésnél fontos, hogy minden esetben kérnek fedezetet. Ez többféle lehet, ingatlan, autó, de akár jövedelem is. Ezektől függően tudja a maximálisan felvehető összeget és például a törlesztő részletet is meghatározni.

Mitől a legjobb a legjobb?

Több tényező függvénye. Ha már eljut odáig, hogy bármilyen kölcsönre van szüksége, érdemes körülnéznie, hiszen számtalan
ajánlat van egy-egy típuson belül is, amely ugyan megfelel az elvárásainak, de mégsem az a bizonyos legjobb.
Ahhoz, hogy az Önnek legkedvezőbb, legolcsóbb ajánlatot tudja választani (és igénybe venni), érdemes használnia az oldal tetején található ingatlan fedezetű hitel kalkulátort, amellyel nem csak pénzt, hanem időt, energiát is megtakaríthat. Intézze ügyeit otthonról, kényelmesen, pár kattintással!

Fontos

1. Törlesztő részlet: Hiába minden, ez az, amely a legnagyobb fontossággal bír, hiszen ezt kell fizetni havi szinten. A legjobb a legolcsóbb a törlesztő szemszögéből nézve. A hitelkalkulátor használata (oldal tetején), ezért is hasznos, a futamidőt és a kölcsön összegét megadva (amely függ az önerőtől és a fedezettségtől) azonnal láthatja a várható törlesztő részlet nagyságát. A kalkulátor több lehetőséget vázol fel, amelyek közül a legolcsóbb lehet akár a legjobb.

2. Egyéb költségek, THM. Ez a hitelfelvevők “mumusa”. A THM, vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató azokat a költségeket tartalmazza, amelyeket a kölcsön igénylése során felszámítanak, pl.: kezelési költség, adminisztrációs díj, stb… Azonban az időszakonként előforduló akciók keretében ez 0%, vagyis elengedik az összes járulékos költséget. Ez szintén csökkentő tényező a törlesztő részleteknél.

3. Önerő: Jelenleg a lízingelésnél szükséges a legkevesebb önerő, akár a fedezetként bevont ingatlan 80%-át is megkaphatja. Ráadásul pótfedezet bevonásával ez az arány tovább növelhető. A hitelek esetében hasonlóképpen működik a dolog, a különbség az, hogy a fedezet max. 75%-át lehet igényelni, de szintén van lehetőség pótfedezet bevonására.

4. BAR/KHR lista: Nemcsak a pénzben kifejezett alacsony érték számít. Jelenleg sokan rendelkeznek adóssággal, ám mégis szeretnének hitel felvenni, akár az anyagi problémájuk megoldására, akár másra. Azonban a Központi hitelinformációs Rendszerben szerepelnek, így minimális eséllyel, vagy még azzal sem, indulhatnak a hiteligénylésnek. Itt például az osztrák hitelek élveznek előnyt, ahol nem vizsgálják a hazai listát.

Ön megtalálta a legjobbat, netán még keresi? Valósítsa meg céljait, kattintson az Ajánlatkérés gombra most és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!