Hitellehetőségek közül a legjobbat akarja?

2010. dec. 01.
Hitellehetőségek közül a legjobbat akarja?

Ön is garantáltan a legjobb és legolcsóbb hitellehetőség után kutat? A legalacsonyabb kamatú hitel megtalálása nem könnyű feladat, ehhez adunk pár hasznos tippet!

Mielőtt beszaladna az első bankba és elkötelezné magát több évre, vagy akár évtizedre, ismerjen meg minél többet a hitellehetőségek közül. Ahogyan napi vásárlásaink során, itt is érdemes összehasonlítani a költségeket, kamatokat, hiszen ezzel havonta tízezreket, a
futamidő végéig, pedig milliókat spórolhat! A különböző hitellehetőségek mérlegelésében segít a THM, azaz a teljes hiteldíj mutató, ami tartalmazza a banki költségeket, a kamatokat, így valóban mérvadó lehet. Ezt a mutatót az előírásoknak megfelelően minden hitelajánlat esetén fel kell tüntetnie a banknak.

Kövessük nyomon az akciókat és éljünk a kedvező lehetőségekkel, de vigyázzunk arra, hogy az apró betűs részek se kerüljék el a figyelmünket. Lehet, hogy az eső pár havi törlesztő kedvező, de nézzük meg, mennyit kell fizetnünk az akciós időszak után! Különben is az akciós ajánlatok, ahogyan Ön is láthatja, csak az ügyfelek kis hányadának elérhető, azok inkább csalogató jellegűek.

A hitelcél és a hitel összege is meghatározhatja a megfelelő hitellehetőség kiválasztását:

  • Nagyobb összegnél érdemes jelzálogfedezetben gondolkodnunk, ez lehet szabad felhasználású hitel, vagy lakáshitel is.
  • Alacsonyabb összeg esetén, pedig a személyi kölcsön jelenthet megoldást.

Mielőtt költségbe verné magát, mindig végezzen előzetes hitelbírálatot, ezzel nem csak a csalódottság, de a feleslegesen kidobott pénz is elkerülhető. Ingyenes hitelbírálatra a Bankárnetnél folyamatos lehetőséget biztosítunk, hogy biztonsággal valósíthassa meg céljait.
Biztosan egyetértünk abban, hogy a mai rohanó világban egyre kevesebb időnk jut már a családunkra is, nemhogy minden bankot személyesen felkeressünk, mi levessük ezt a terhet Önről!

A hitellehetőségek felkutatásában nagy segítséget nyújt az olyan hitelkalkulátor, ami több bank ajánlataival számol. Oldalunkon található hitel kalkulátor segítségéve 37 bank ajánlatából fogja megtalálni a legkedvezőbb hitellehetőséget. Számoljon velünk és kérje díjmentes elővéleményeztetésünket, hogy ezzel időt és pénzt takarítson meg!

A hitelkalkulátor kitöltése után független tanácsadónk egyedi ajánlatokkal keresi meg 24 órán belül, hogy garantáltan a hitellehetőség legyen az Öné!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!