Hitelt szeretnék felvenni – Hová fordulhatok?

2010. dec. 13.
Hitelt szeretnék felvenni – Hová fordulhatok?

Hitelt szeretnék felvenni – Hová fordulhatok?

Pénzre van szüksége? Álmai megvalósításán fáradozik, de egyedül nem tudja megoldani? Elveszik a hitelek útvesztőiben? Kérjen segítséget!

Egy hitelszakértő mindenben segít Önnek! Egészen a hitelfelvétel elgondolásának kezdetétől a
folyósításig. Amennyiben odajut, hogy hitelt kell/szeretne felvenni, kérhet segítséget. A legtöbb hitelszakértő -ahogy mi is- díjmentesen állnak az Ön rendelkezésére. Azok, akik mégis valamilyen díjat kérnek, ezzel kapcsolatban mindig előre tájékoztatják a leendő ügyfelet.

A hitelek lehetnek konkrét célúak, valamint szabad felhasználásúak. A lakásvásárlás, felújítás pontos célt szolgálnak, megadja azt, amire fel fogja használni. A szabad felhasználású hiteleket, legyen az kisebb, vagy nagyobb összegű, bármire felhasználható.

  •  Lakáscélú hitelek: Idetartoznak a különféle új és használt lakás vásárlási, a bővítésre, a felújításra, a korszerűsítésre, építésre, telekvásárlásra igényelt kölcsönök.
  • Szabad felhasználású hitelek: Ezek lehetnek ingatlan vagy pedig jövedelem alapúak. Az ingatlan alapú nagyobb, míg a jövedelem alapú hitelek kisebb összegű kölcsön kérelmezését teszik lehetővé.
  • Adósságrendező hitelek, hitelkiváltás: Meglévő kölcsönét válthatja kedvezőbbre, illetve akár több hitelt is összevonhat egyetlen, kedvező kamatozású, kedvezőbb törlesztőjű kölcsönbe.

Hitelkalkulátor

Ez az online számológép segít Önnek kiszámolnia a leendő kölcsönének törlesztő részletét. Ez által akár összehasonlíthatja a különböző konstrukciókat, és megtalálhatja az Önnek legkedvezőbb ajánlatot! Adja meg a felvenni kívánt kölcsön összegét, valamint a futamidő nagyságát! Mindössze pár perc alatt kikalkulálhatja a várható törlesztő részletei nagyságát, így előre tervezheti kiadásait.

Forduljon hozzánk bizalommal! Közel 40 bank ajánlata közül a legjobbat keressük meg Önnek! Töltse ki hiteligénylő űrlapunkat, 12 órán belül megkeressük Önt! Ezzel az egyszerű lépéssel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg Önnek és családjának is!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!