A jó hitel kiválasztása egyszerűbb mint hinné!

2014. nov. 25.
A jó hitel kiválasztása egyszerűbb mint hinné!

Amennyiben kölcsönre van szükségünk, mindenki a legjobb ajánlatot szeretné megtalálni, ez azonban nem egyszerű, ha nem vagyunk jártasak a banki dolgokban. Most eláruljuk Önnek, milyen a jó hitel és, hogyan lelheti meg a legegyszerűbben!

A hitel kiválasztása előtt anyagi helyzetét érdemes mérlegelnie. Mekkora az az összeg, amit havi szinten a törlesztőrészletekre tud szánni? Fontos, hogy ne vállaljon nagyobb költségeket, mint amennyit fizetni tudna, mivel a kölcsön hosszútávú döntés.

Hitel fedezet nélkül, vagy ingatlan fedezetes kölcsön?

A két lehetőség között a legnagyobb különbség a hitelösszegben rejlik. Amennyiben a fedezet nélküli hitel mellett dönt, akkor csak kisebb összeget kaphat. Az ingatlan fedezet esetében azonban a felajánlott ingatlan piaci értékének jelentős százalékát megkaphatja. A fedezet nélküli és az ingatlan alapú hitelek esetében is lehetősége van a szabad felhasználású hitel kérelmezésére, vagyis a bank nem szabja meg, hogy mire költi a pénzt. Ma már szinte minden hitel típus esetében megoldható, hogy a törlesztőrészletek fix összegűek legyenek, így nem kell attól tartania, hogy a költségek váratlanul megemelkednek és emiatt törlesztési gondjai lesznek.

Hogy válasszon kölcsönt?

A hitel kínálat mindig megújul, a bankok számtalan akciós lehetőséggel várják az ügyfeleket, így jól körül kell nézni, ha a legolcsóbb hitelt szeretné meglelni. A hitelkalkulátor minden hitel esetében a segítségére van, így a használatával könnyen áttekintheti a legjobb ajánlatokat. A hitelkalkultor megmutatja, hogy mekkora költségekre kell számítania és milyen futamidő mellett kérelmezheti a legolcsóbban az adott hitelt. Kímélje meg magát a sok járkálástól és keresse meg online, a hitelkalkulátor segítségével azt a hitelt, amely az Ön esetében a legjobb lehet.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és munkatársaink segítenek Önnek a legjobb ihtel megtalálásában.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!