Kaphat hitelt aktív bar listás?

2011. feb. 20.
Kaphat hitelt aktív bar listás?

Igen kaphat! Azonban feltétlenül szükség van tiszta adóstárs bevonására. Mielőtt még tovább keresgélne, felhívjuk figyelmét, hogy ez minden banknál egységes! Így ahelyett, hogy bedőlne egy valótlan ajánlatnak és előzetes költségekbe bocsátkozna, legyen tisztában a saját lehetőségeivel! Érdemes tudni, hogy a fogyasztói csoportok nem foglalkoznak hitel kihelyezésével, így tőlük pénzt nem is kap!

Milyen feltételeknek kell megfelelnie az adóstársnak?

  1. Nem szükséges, hogy családtag legyen, lehet rokon, barát, munkatárs, vagy éppen aki szívesen segít Önnek.
  2. Rendelkezzen rendszeres jövedelemmel, ami származhat munkabérből, vállalkozásból, vagy éppen nyugdíjból is!
  3. Munkavállaló esetén: Legalább 3 hónapos munkaviszonnyal bírjon, és határozatlan munkaszerződése legyen.
  4. Vállalkozó esetén: Egy lezárt évre van szükség, valamint APEH nullásra.
  5. Nyugdíjas: A nyugdíjat a bankok biztosabb jövedelemnek tartják, mint a munkabért, így még a véglegesített rokkantnyugdíj is elfogadható!
  6. Az adóstárs jelzáloghitel esetén minimum 18 éves lehet, míg személyi kölcsön igénylésekor be kell, hogy töltse a 21. életévét. A felső korhatárt a futamidőtől teszik függővé, az adóstárs az utolsó havi törlesztőrészlet kifizetésekor nem lehet idősebb, mint 70-72 éves.
  7. A legtöbb esetben szükség van 3 hónnapra visszamenő bankszámlakivonat benyújtására is, azonban nem jelent akadályt, ha a jövedelem nem erre érkezik!
  8. Természetesen az adóstárs nem szerepelhet BAR / KHR listán aktív, vagy passzív státuszban sem! 9 Érdemes megjegyezni, hogy ez év nyarától azonban törlik a BAR / KHR listáról azt a passzív státuszúakat, ha több mint egy éve történt a bejegyzés.

Ne fusson felesleges köröket, biztos lehet abban, hogy a valódi megoldást mér meg is találta! Ne adjon ki feleslegesen pénzt annak, ami más elkeseredettségét akarja kihasználni!

Helyette keresse meg a legolcsóbb hitelt, amit valóban megkap!

A lap tetején található hitelkalkulátor kitöltésével közel 40 bank ajánlata érhető el pár kattintásra! Legyen szó akár jelzáloghitelről, akár személyi kölcsönhöz, a legjobb eredmény garantált!
Takarítson meg a százezreket, jelzáloghitelek esetén akár milliókat és nyújtsa be minél előbb hitelkérelmét!

Nyomja meg a cikk alatt a zöld ajánlatkérő gombot, 24 órán belül visszahívjuk, megoldjuk a problémáját!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!