Mit tegyek, ha nem érem el a banki hitelvonalat?

2010. dec. 08.
Mit tegyek, ha nem érem el a banki hitelvonalat?

Tanácsra és információra van szüksége a hitelfelvételhez? Megunta már az automata folyamatos továbbkapcsolását? Elege van a hossza várakozástól, és a bank összes zenéjét már kívülről fújja?

Lássunk be, lassan nagyobb esélye van az embernek lottón nyernie, mint pár perc alatt elérnie valakit a banki hitelvonalakon.

Ez nem csak az ügyfelek nagy számának, hanem a banki munkaerő csökkentésének az eredménye, aminek a levét sajnos az ügyfelek isszák meg.

De mit tegyen az ember, ha azonnal segítségre van szüksége, vagy sürgős számára a hitelfelvétel, de munkája, vagy egyéb elfoglaltsága , nem ér rá, minden nap a bankfiókban sorban állni?
Legyen saját bankára!

Mi a Bankárnetnél megértjük igényeit és elvásásait. Valljuk, hogy egy pénzügyi cég legjobb cégére a megbízhatóság és a pontosság, hogy mindig Ügyfeleink segítségére legyünk!
Megunta, hogy a nehezebb, vagy egyedi kérdések hallatán a banki hitelvonal dolgozói továbbkapcsolják, vagy visszahívást ígérnek, mert nem tudják a választ?
A Bankárnet kollégáival ez nem fordulhat elő!
Több mint 6 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére legyen szó akár lakáshitel, lízing, személyi kölcsön, hitelkiváltás, adósságrendezés, vagy bármely más pénzügyi termékről.
Soron kívül a legolcsóbb hitelek és legjobb megoldások érdeklik, szeretné egyszerre több bank ajánlatát összehasonlítani, hogy biztos legyen a választásában?
Helyesen teszi!
Számoljon a weboldalunk felső részén elhelyezett hitelkalkulátor segítségével, ahol sorban állás nélkül pár pillanat alatt meg is találhatja közel 40 banki ajánlatai közül a legkedvezőbbet!

A hitel kalkulátor segítségére lesz:

  • Személyi kölcsön
  • Lakáshitel
  • Hitelkiváltás
  • Építési hitel

Adósságrendezés igénylésében is!
Szeretné kérdéseit feltenni, tájékozódna lehetőségeiről szakavatott kollégáinknál, hogy biztos legyen abban, hogy a lehető legjobb megoldást választja?

Nem kell mást tennie, csak a hitelkalkulátor kitöltésekor adja meg telefonszámát, kollégánk 24 órán belül megkeresi Önt, hogy választ kapjon kérdéseire. Ráadásul a későbbiekben közvetlen mobil számon bármely kollégánk elérhető, így nem kell több időt és pénzt a hitelvonalak hosszas telefonhívásaira költeni!

Számoljon a hitelkalkulátor kitöltésével, nézze meg a piacon elérhető legjobb hiteleket, és várja kollégánk megkeresését, hogy több százezret, vagy akár milliót takaríthasson meg a futamidő alatt!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!