Nem tudja fizetni a törlesztőket? Van megoldás!

2015. jan. 04.
Nem tudja fizetni a törlesztőket? Van megoldás!

A hitelei törlesztése egyre nagyobb problémát jelent? Már nem tudja, hogyan oldja meg anyagi problémáit?

A legnagyobb tévhit, hogyha nem törődünk a gonddal, majd megoldódik. A problémák nem oldódnak meg maguktól, így nagy felelőtlenség ha nem törődünk velük. A hitelt adó bank szakemberei mindent megtesznek, hogy segítsenek a fizetési problémák esetén az ügyfélnek. Sok adós ilyenkor elzárkózik, nem reagál a megkeresésekre, de ez a legrosszabb amit tenni lehet a adott helyzetben. A bankok több megoldást is kínálnak a bajbajutott ügyfeleknek, de ezekre csak akkor van lehetőség, ha együttműködik és nem zárkózik el a megoldásoktól.

Minél hamarabb felismeri a gondot, annál könnyebben megoldható

A nehéz helyzetben lévő adósnak is több megoldása van. Ha a kölcsöneit eddig tudta fizetni, de az anyagi nehézségek egyre inkább nyomasztják, még mielőtt késedelmei lennének, kérelmezze az adósságrendező hitel lehetőséget. Ez csak azok számára elérhető, akik rendesen törlesztették a hitelüket, így ha gyorsan cselekszik, akkor a hitelkiváltás még az Ön esetében is megoldás lehet. Abban az esetben, ha már feketelistára került és a hazai bankok nem adnak Önnek kölcsönt, még mindig megoldás lehet az osztrák hitel. A végrehajtás előtt megmentheti Ön is az értékeit, de cselekednie kell. Több féle megoldás létezik, ne adja fel!

A hitelkalkulátor segít Önnek megtalálni a legelőnyösebb lehetőséget, nézze meg milyen ajánlatok közül választhat, ha a hitelkiváltás, az osztrák hitel, vagy egy szabad felhasználású hitel az amire szüksége van. A hitelekről mindent megtudhat, ha a hitelkalkulátor alkalmazásával keresgél. Önnek csak annyi a dolga, hogy beírja, mekkora összegre van szüksége és mekkora futamidőre szeretné felvenni, ezután meg is nézheti, milyen banki lehetőségek vannak, amelyek alkalmasak lehetnek Önnek. A banknak sem előnyös, ha fel kell mondania egy szerződést, ha az ügyfél együttműködik, akkor sokkal nagyobb eséllyel lehet elkerülni a végrehajtás menetét és meg lehet találni a megoldást, hogy a fizethetetlenné vált törlesztőrészletektől megszabaduljon és rendbe jöjjön az anyagi helyzete.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és segítünk megoldani pénzügyi problémáit!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!