Online igényléssel lakáshitel

2014. jan. 04.
Online igényléssel lakáshitel
Lakáshitel igénylését az Internetnek köszönhetően akár már online is leadhatja. Miért kedvező ez? Elkerüli a sorban állást, otthon, kényelmesen intézheti ügyeit. Csak akkor kell elindulnia, amikor a tényleges aláírásokra kerül sor. Ezen felül több ajánlatot is átnézhet, hogy garantáltan a legjobbat tudja választani.

A piaci kamatozású lakáshitel feltételei:

  • 18-70 év közötti életkor,
  • legalább 3 hónapos munkaviszony,
  • önállóan terhelhető fedezeti ingatlan,
  • minimálbér vagy azt meghaladó igazolt jövedelem, 
  • magyarországi állandó lakcím vagy letelepedési engedély, 
  • saját névre szóló vezetékes vagy előfizetéses vagy kártyás feltöltős mobiltelefon,
  • legalább 2 havi bankszámla kivonat tetszőleges hazai pénzintézettől.
  • A hitel mértéke a fedezetként bevont ingatlan értékének maximum 75%-a lehet. Pótfedezet bevonásával a hitel mértéke növelhető.

Melyik a legkedvezőbb ajánlat Önnek?

A pénzintézetek megszámlálhatatlan kedvező ajánlattal kecsegtetnek a lakáshitelek piacán. Mivel a vásárlási kedv megvan, csak az anyagi tőke hiányzik részben, ezért a legkedvezőbb ajánlatokat lehet a piacon megtalálni.
Az oldal tetején található lakáshitelkalkulátor használatával akár a legjobb lakáshitelt is megtalálhatja. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsönösszeg megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletek nagyságát, így Ön össze tudja hasonlítani, melyik az Önnek kedvezőbb. Így azonnal láthatja, melyik felel meg Önnek hiteligénylés esetén. Előfordulhat, hogy Ön a bizonytalan, és nem tudja, hogy jogosult-e, felveheti-e a hitelt. A kalkulátor által egyúttal előzetes hitelminősítést is kérhet, így garantáltan tudni fogja, mekkora kölcsönt vehet fel, jelen anyagi körülményei között. Ezen felül akár konkrét ajánlatot is kérhet.

Használja ki az Önnek járó kedvezményeket, támogatásokat! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!