Szabad felhasználású hitelek online igényléssel

2014. feb. 23.
Szabad felhasználású hitelek online igényléssel
Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

A szabad felhasználású hitel feltételei:

  • A nagyobb összegű szabad felhasználású hitel ingatlanfedezet alapú, futamideje 30 év.
  • Kizárólag Forint (HUF) alapon igényelhető a jelenlegi szabályozás mellett.
  • A felvehető hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez, minden esetben.
  • Aktív BAR / KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem. Ő olyan személy, aki egyáltalán nem szerepel a BAR listán.
A személyi kölcsön, vagyis a kisebb összegű szabad felhasználású hitel igénylésére aktív és passzív BAR listásként jelenleg nincs lehetősége, ám a január 1-én életbe lépett jogszabálynak köszönhetően a passzív listások adatait max. 1 évig őrzik meg, így akár Önnek is lesz lehetősége  személyi hitelt felvenni. Futamideje pénzintézetenként változhat 7-8 év között. Összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával 8-10szerese lehet.

Hogyan cselezheti ki az ajánlatokat, hogy biztosan a legjobbat találja meg?

Az oldal tetején található szabad felhasználású hitelkalkulátor segítségével. A kalkulátor olyan Önnek, mintha segédet alkalmazott volna. Kiszámolhatja a várható törlesztő részletét – a futamidő és a felvenni kívánt kölcsön összegnek megadásával -, a legjobb ajánlatokat összehasonlítja, hogy Ön lássa a különbségeket, vagyis, hogy a kedvezőbb ajánlat igénybe vételével mekkora összeget spórolhat. E mellett kérhet előzetes hitelminősítést, amellyel kiderítheti, hogy megkaphatja-e a hitelt, ha a későbbiekben igényli. Ha pedig még mindig bizonytalan, kérhet konkrét ajánlatot, valamint szakszerű segítséget a kérdései megválaszolásához.

Válassza a legjobb, legolcsóbb ajánlatot és valósítsa meg céljait! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!